• one
  • teo
  • four
  • three

Produk kami

  • 2013070413_0002
  • 48540923dd54564ef402e210b9de9c82d1584fb7

Tentang Kami

Dongguan Pengrui Electric Téhnologi Co., Ltd nyaeta hiji pausahaan husus di R & D manufaktur sarta diobral di mono & panel surya poli, lampu surya jalan, sistem listrik tanaga surya, lampu taman surya, lampu padang rumput hejo solar jsb, Kusabab ngadegna dina taun 2010, urang geus suksés dimekarkeun , dijieun jeung dijual rupa praktis tur kontemporer produk hemat energi, ngarah di pasar produk solar pikeun produk years.Our geus suksés dipasarkan ka Éropa, Asia Tenggara, Wétan Tengah, Afrika jsb

Diajar deui

Produk anyar

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Tangkal